Koulutuskalenteri.

Silmälääkärin koulutuskalenteriin päivitetään keskeisiä kansallisia ja kansainvälisiä koulutustapahtumia.

• 9th World Glaucoma E-Congress 30.6.-3.7.2021 (etäkoulutus)

• SSLY Syyskoulutuspäivät 19.-20.11.2021 (livekoulutus, Oulu)

Entrepreneurs

Uusin tieteellinen tieto.

Yhdistyksen jäsenellä on mahdollisuus päästä Acta Ophthalmologican sähköiseen versioon ja AAO:n ONE Networkin tietokantoihin.

Acta Ophthalmologican verkkoversio

Acta Ophthalmologica -lehti tulee Silmälääkäriyhdistyksen jäsenille jäsenetuna kotiin. Tämä ei koske eläkeläisiä tai 65 vuotta täyttäneitä, jotka eivät maksa jäsenmaksua. Kaikilla jäsenillä on pääsy Actan sähköiseen versioon Wiley Online Libraryn kautta, jonne täytyy rekisteröityä ennen käyttöä.

AAO:n ONE Network -tietokanta

ONE Networkin kautta Silmälääkäriyhdistyksen jäsenet pääsevät mm. Ophthalmologyn ja AJO:n kokotekstiversioihin. Lisäksi se sisältää runsaasti muuta täydennyskoulutusmateriaalia.

Päästäksesi ONE Network -tietokantaan sinun pitää ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, niin saat jatkossa kirjautumiseen tarvittavat tiedot. Lisätietoja AAO:n sivuilta http://one.aao.org/ce/