Silmälääkäriyhdistyksen apurahat.

Matka-apuraha

Matka-apuraha voidaan myöntää Silmälääkäriyhdistyksen jäsenille ulkomaille suuntautuviin koulutusmatkoihin. Apuraha myönnetään ensisijaisesti sellaisiin kokouksiin, joissa hakijalla on oma esitys tai posteri.

Vuonna 2021 matka-apuraha on Euroopan alueelle suuntautuvissa koulutusmatkoissa enintään 1200 euroa. Euroopan ulkopuolelle suuntautuvissa koulutusmatkoissa apuraha on enintään 1500 euroa.

Apurahana myönnetään kuitenkin enintään tutkijan hakema määrä.

Hae syksyn apurahaa  31.10.2021 klo 16.00 mennessä.

(Kevään apurahaa haetaan 31.3. mennessä.)

Tutkimusapuraha

Tutkimusapurahan suuruus vuonna 2021 on pääsääntöisesti 2500 euroa ja enintään tutkijan hakema määrä. Poikkeustapauksissa voidaan myöntää suurempi apuraha.

Tutkimusapurahahakemukseen liitetään enintään viiden sivun pituinen tutkimussuunnitelma, joka käsittää erillisen yhteenvedon sekä syventävät tiedot seuraavan jaottelun mukaisesti:

• tausta ja tavoitteet
  • tutkimusmenetelmät
  • tutkimuksen vaihe
  • kustannusarvio
  • muita mahdollisia lisätietoja

Hae syksyn apurahaa  31.10.2021 klo 16.00 mennessä.

(Kevään apurahaa haetaan 31.3. mennessä.)

Apurahoja myönnetään kahdesti vuodessa.

Muut apurahat.

Théan myöntämä apuraha

Suomen Silmälääkäriyhdistys jakaa Théa Nordicin Suomen Silmälääkäriyhdistykselle myöntämästä apurahasta jäsenelleen 1000 euron kannustusapurahan
parhaiten EBO-kuulustelussa menestyneelle. Tätä apurahaa ei tarvitse erikseen hakea.

Aurora-tietokanta

Kotimaisten tutkimus- ja julkaisuapurahojen ajankohtaiset hakutiedot löytyvät tieteen ja taiteen rahoitustietokanta Aurorasta: www.aurora-tietokanta.fi